Мања слова Већа слова РССМој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

Питајте Пореску управуРаде Милошевић рођен је 11.06.1987. године у Никшићу.

Образовање

Дипломирао је на Факултету за државне и европске студије у Подгорици 2009. године и стекао звање Дипломираног правника јавне управе и европских послова. Специјалистичке студије завршио је на Факултету политичких наука у Подгорици, смјер Европске студије стичући звање политиколога европских студија.

Радно искуство

Радну каријеру започео је 2008. године у Фондацији за развој сјевера Црне Горе - ФОРС Монтенегро, бавећи се израдом и имплементацијом пројеката у области екологије, социјалне инклузије и јачања административних капацитета државне управе и локалне самоуправе.

Током 2013. и 2014. године у предузећу Ђурковић Цомпанy обављао је послове руководиоца комерцијале - продаја и набавка.

Током 2016. године био је на функцији директора Завода за запошљавање Црне Горе, те је био надлежан за организацију и руковођење радом и пословањем Завода.

У периоду 2017.-2019. био је директор предузећа АДМИНД доо.

Током 2021. године био је Државни секретар у Министарству унутрашњих послова задужен за контролу рада полиције, гдје је обављао послове који се односе на израду предлога политика Министарства и праћење њихове реализације, вршење контроле рада Полиције, као и послове из области борбе против корупције.